Вертикальна опалубка

verticalna-opalubka
Для зведення фундаменту і монолітного будівництва стін, ліфтових шахт і сходових прорізів, найрізноманітніших колон використовується вертикальна опалубка. Вона дозволяє швидко і якісно заливати розчин, а також гарантує довговічність і більшу надійність конструкції. До інших переваг відносяться: легкий монтаж і розбирання обладнання, можливість його використання для стін маленької і великої площі.

Про Вертикальна опалубка

Види і елементи вертикальної опалубки

   Цей різновид, який можна використовувати приблизно в 300-1000 будівельних циклах без необхідності заміни, ділиться на кілька підвидів залежно від конструкції:

  1. Щитова стінова опалубка комплектується міцними листами фанери з ламінованим покриттям. Вона здатна витримувати тривалий вплив вологи. Щити кріпляться на каркас, для його виготовлення застосовуються захищені від корозійних процесів металеві профілі. Основні переваги вертикальної опалубки цього типу – можливість забезпечити ідеально рівну і гладку поверхню бетонних конструкцій, а також уникнути необхідності в її додатковій обробці.
  2. Балочно-ригельне обладнання забезпечує високу якість бетонної поверхні. У комплектацію входять ригелі з металу, опалубочная плита, а також дерев’яна балка. В процесі монтажу всі компоненти щільно прилягають один до одного, що виключає просочування бетонної суміші.
  3. Радіусна рамна опалубка застосовується для зведення колон круглої форми, а також архітектурних елементів складної конфігурації. Комплектується добірними елементами, підкосами, стяжками і замками, що дозволяють здійснювати надійне з’єднання деталей. Як якості щитів використовується або фанера, стійка до впливу вологи, або листи оцинкованої сталі.

Якщо ви маєте намір купити вертикальну опалубку, насамперед потрібно визначитися з вибором одного з перерахованих вище видів. Пріоритет залежить від особливостей споруджуваного об’єкта, а також від проектної документації.

Галерея

Консультація
Залиште свої контакті дані нижче у формі. Ми зв'яжемось з Вами та надамо необхідну інформацію
Телефонуйте
Пишіть нам у месенджери
Заходьте
вул. Шухевича 16, Хмельницький